Menu

Falköpings Mejeri

Hem Case Falköpings Mejeri

Falköpings Mejeri

“För oss är Falköpings Kyltransporter en oerhört viktig och pålitlig samarbetspartner. Vi har arbetat tillsammans under många år och det är ett företag vi verkligen kan lita på” – Kristian Persson, Falköpings Mejeri

Falköpings Mejeri är en ekonomisk förening som ägs av 209 lantbrukare varav 187 var aktiva mjölkproducenter under 2020. I koncernen ingår de helägda dotterbolagen Västgöta Mjölkförädling och Västgöta Lagerterminal AB. Affärsidén är att erbjuda mejeriprodukter förädlade i Sverige av 100% svensk mjölkråvara.

Vi har samarbetat med Falköpings Mejeri i drygt 14 år och de är idag vår största kund. Vi sköter distributionen av deras mejeriprodukter med dagliga leveranser till de större butikerna inom dagligvaruhandeln i Västsverige med omnejd. Vi utför även leveranser till LIDL’s centrallager i Halmstad innan de distribuerar vidare till sina kanaler.

Vi kör leveranser åt Falköpings Mejeri dagligen och utför distributionskörningar 7 dagar i veckan och terminalkörningar 6 dagar i veckan. Totalt har vi mellan 8-10 bilar på 10 olika linjer rullandes dygnet runt som utför uppdragen.

Vi ser butikerna som våra egna kunder eftersom vi är vår kunds ansikte utåt. Vi tar en stolthet i att utföra den dagliga servicen som ser till att alla får mjölk på morgonen.