Menu

Våra bilar

Vi har nu byggt upp en fräsch och förhoppningsvis driftsäker fordonsflotta för att säkerställa transporterna. Alla bilar är utrustade med Vehco fordonsdatorer för att chaufförerna skall ha ett hjälpmedel i realtid, för att kunna köra så miljövänligt och ekonomiskt det går. Även funktion som stämpelklocka för att underlätta vid löneadministrationen.

Vår bil på Småland och Östergötland är en Scania G440 som togs i drift maj -13. Motorn är Euro 5-klassad. Skåpet är ett Bussbygg Thermomax som är frysisolerat. Kylaggregatet är ett Hultstein HH 16 FKV. Allt för så bra kyla med så lite arbete som möjligt från aggregatet. Även utrustat med HTR så vi kan följa temp i skåp i realtid. Släpet är sen juli 2010 ett nytt Paratorsläp med frysklassat Bussbygg-skåp som är utrustat med kylaggregat från Hultstiens. Utrustat med HTR för att följa temp i realtid.

Vår bil som går på Örebro är en Scania R420 dragbil från 2007. Motorn är en EURO 4. På den hänger det en Citytrailer som vi köpte ny 2011, från Parator med ett Bussbyggskåp samt ett kylaggregat från Hultsteins. Även det utrustat med HTR så vi kan följa temp i realtid.

Har även en ny bil från sept -13, som distribuerar inom kommun och södra Skaraborg, en Scania P440 -13, motor en Euro 5, med ett beg. Bussbyggskåp Thermomax från -05. Också ett Husltsteinaggregat för kylning.

Bilen som går linjen Ulricehamn-Tranemo-Värnamo är en R440 -13, motor Euro 5, med ett skåp från SKAB årsmodell 2008. Kylaggregatet kommer från Carrier.