Menu

Hemgården

Hem Case Hemgården

Hemgården

“Falköpings Kyltransporter håller en hög servicenivå och utför alltid säkra leveranser, vilket är otroligt viktigt för oss” – Kermith Lööv, Hemgården

På Hemgården i Norra Råda tillverkas charkuterier av förstklassiga svenska köttråvaror: gris, nöt, får, lamm och viltkött. Hemgårdens historia går så långt bak som år 1894 och metoderna som används vid tillverkningen är utvecklade från gammalt svenskt hantverk.

Samarbetet med Hemgården började 2017 och har växt avsevärt sedan dess. Det började i princip med en liten pall och idag är vi deras bästa distributör. Vi sysselsätter 2 bilar om dagen med körningar för Hemgården, 5 dagar i veckan.

Vi distribuerar deras charkuteriprodukter runt om i hela Skaraborg med omnejd. Vi hämtar varor dagligen i Hemgårdens mellanlager i Karlstad, för att sedan sortera dem i vår egen terminal för att säkerställa så alla varor kommer ut med rätt bil till rätt kund.

Samarbetet med Hemgården är ett bra exempel på att vi är ett företag som håller vad vi lovar. Under våra år tillsammans har vi fått ett stort förtroende från Hemgården, något vi är stolta över.