Menu

Skånemejerier

Hem Case Skånemejerier

Skånemejerier

”Det bästa med att jobba med Falköpings Kyltransport är engagemanget, kvalitén och ägandeskapet. Vi har tillsammans hittat en optimal lösning som gör att vi får ut våra produkter genom lokal distribution” Peter Liljedahl, Skånemejerier

Skånemejerier är ett företag med hjärtat i det skånska jordbrukslandskapet som erbjuder närproducerad mjölk. Fram till 2012 var Skånemejerier en oberoende mejeriförening som ägdes av mjölkbönder i Götaland. Numer ägs varumärket av den franska livsmedelskoncernen Groupe Lactalis, som i sin tur är ägs av den franska familjen Besnier.

Samarbetet med Skånemejerier har pågått sedan 2019. Förutom att distribuera deras mejeriprodukter till kunderna tar vi även hand om förarbetet innan utkörning. Det innebär att vi får bulkleveranser från Skåne som vi sedan kundplockar innan distribution. Vi plockar ordrar och delar upp varorna innan vi levererar dem till Skånemejeriers drygt 70 kunder i vårt område. Vi levererar primärt till vårdinrättningar och skolor där våra bilar är ute på uppdrag 6 dagar i veckan.

Vi utför dagligen service till våra kunders kunder och ser till att skola, vård och omsorg aldrig blir utan mejeriprodukter. Vi har alltid minst 3 bilar rullandes enbart för Skånemejeriers uppdrag.